VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

viernes, 6 de mayo de 2011

PROGRAMA MUNICIPAL DE COALICIO VALENCIANA PER AL 22 DE MAIG DE 2011 ( VI ) VALENCIÀ

SEGURITAT CIUTADANA I PROTECCIO CIVIL

Una Ciutat com Manises te que dar resposta a las necessitats dels ciutadans. Tenim una Policia Municipal que no satisfa les prioritats que d'ella se demana.

Fa falta que les regles internes i externes siguen complides i que l seua actuacio siga un eixemple per a tots. Per molt uniformat que se vaja, la missio de la policía es RESPECTAR, SERVIR I AJUDAR als ciutadans, ademes de fer complir la Llei.

A nivell extern, des de fora, s'observa una falta total d'empatia entre els membres de la policia municipal, i tambe entre els seus responsables ( No polítics ). Est ambiente estrany i no molt cordial, es transmet al ciutadà al escoltar les seues conversacions sobre atres companyers i autoritats superiors, lo que mostra un aspecte molt poc edificant.

La prepotencia i falta de delicadea d'alguns dels seus membres, no contribuïx a la bona image de la policia, tampoc aparcar en lllocs prohibits per a tots, manco per ad ells, ( un o dos coches, sobre tot a l'hora de l'almorzar ), el tardar en acodir a les cridades presuponent que no es important o per la falta d'efectius, creen una sensacio d'inseguritat i mala atencio que fa falta solucionar.

Por lo que Coalicio Valencia de Manises PROPON:

· DOTAR A LA POLICIA MUNICIPAL DELS MIJOS NECESSARIS PER A QUE PUGA PORTAR A CAP LA SEUA LLABOR.

· CREAR UN BON AMBIENT DINS DEL TREBALL, CONSCIENCIANT ALS MEMBRES DE LA POLICIA MUNICIPAL I ALS SEUS CAPS ( NO POLITICS ) QUE ES PRECÍS CANVIAR EL MODO I LA FORMA DE DIRIGIR-SE ALS CIUTADANS.

· GUARDAR LAS NORMES DINS I FORA DE L'EDIFICI MUNICIPAL, DONANT EIXEMPLE EN TOTES LES SEUS ACCIONS.

· REVISAR LAS FUNCIONS QUE REALISEN I ADAPTAR-LES A LES NECESSITATS DE MANISES.

· DOTAR DE POLICIA DE BARRI A MANISES, QUE VENIM DEMANANT-TO DURANT ANYS YA QUE AÇO AYUDARIA A CONEIXER A LA POLICIA, ALS MANISERS I LES SEUES NECESSITATS.

· DOTAR DE MES EFECTIUS I MIJOS A LES PATRULLES NOCTURNES PARA QUE MANISES NO SIGA UNA CIUTAT DE 30.000 HABITANTS EN SOLS UN COCHE PATRULLA EN 3 POLICIES DE SERVICI.


No hay comentarios:

Publicar un comentario