VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

viernes, 4 de diciembre de 2009

FALLA DE L'AJUNTAMENT


De tots es sabut que en les festes falleres l'Ajuntament de Manises planta una falla -de les més cares o la més cara de totes les que's planten en Manises- en el carrer "Guillermo de Osma", davant d'a on està la Junta Central Fallera de Manises.

Junt ad esta falla -d'autobombo i publicitat, que se paga per tots els manisers en diners publics- es a on tambe es monta una carpa, que es de les més grans i millor acondicionades de totes les que se monten en les Falles de Manises. Alli les Falleres Majors de cada any -suponem- que rebran a les distintes comissions i les atendran degudament.

Tampoc passa desapercebut que esta falla -per lo que se veu de fora, des del dia que està montà i a diferents hores- no rep massa visitants, perque cadascu esta en la seua falla, en el seu casal o en la carpa, pero lo que si que se veu es a tots els regidors del Partit Popular, alguns afiliats i simpatisants, als amics, treballadors de l'Ajuntament i alguns funcionaris, ya que la majoria tenen coneiximent i no van.

Analisant la situacio economica en general i la del Poble en particular, hem aplegat a la conclusio de la poca falta que fa que se monte esta falla i encara manco la carpa, ya que els diners que costa a l'Ajuntament -que no te un €. i en deu molts- fan falta per a atres coses.

En este sentit el passat 4 de decembre de 2009, es va dirigir una carta al Sr. Alcalde, per Registre General nº 2009015406, on Coalicio Valenciana li fea la següent Denuncia -i como no podia ser manco- li acompanyavem la nostra Proposta:

DENUNCIA

Coalicio Valenciana de Manises denuncia que des de fa 4 anys que ve demanant informacio sobre els presuposts, encara no te cap contestacio, per lo que proxim el 2010 tampoc te elements de jui per a poder estudiar-los. Nos obstant i vist l'ocorregut en anys anteriors, fa la següent

PROPOSTA

Que en el presupost del 2010, no s'incluixca cap diners per a la falla ni la carpa de l'Ajuntament, que es coloca en el Passeig "Guillermo de Osma", davant de l'antiga Escola de Ceramica, i en son lloc els diners s'empleen en:

  • 25 % repartir entre les falles de Manises.
  • 75 % restant en ajudar als necessitats en estos temps de crisis.
Consell Local de CV Manises