VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

lunes, 30 de noviembre de 2009

SOLICITUT D'INFORMACIO DE L'AJUNTAMENT DE MANISES


Pareix que la democracia, l'informacio i la transparencia en este Poble no te cabuda, o per lo manco, lo que passa en el Poble, no es convenient que es sapia.
Coalicio Valenciana de Manises, en reiterades ocasions i sempre per escrit -en carta presentada en el Registre General de l'Ajuntament- ve demanant que siga informada de tots els actes, plens i activitats, aixina com copia dels acorts que es produixen entorn a la vida cultural, politica, social i economica de Manises, ya que com a Partit democratic, que s'ha presentat a unes eleccions i que ha tret resultats, mereix la consideracio i respecte que fins hui no rep, tant com a Partit com per les persones que en ell han confiat.
El Senyor Alcalde i Equip de Govern -en majoria absoluta- fa i desfà segons li ve en gana, fent "gala" d'un despreci i desconsideracio a lo que les persones "normals" no estem acostumats. Tal vegà siga per que la prepotencia i el poder els ha nuvolat el cerbell. Tot passa, no hi ha be que 100 anys dure i pronte o tart tornaran a l'oposicio. Temps al temps.
En qualsevol cas deixem constancia de la carta que el passat 7 de decembre de 2009 es va presentar en el Registre General, registrat en el nº 2009015250, i que diu:

Ajuntament de Manises
Sr. Alcalde

Estimat Senyor:
Coalicio Valenciana li demana que li s'informe -per tercer any consecutiu- dels actes institucionals, plens i atres acontenyiments que tenen lloc en la nostra Ciutat.

Al mateix temps li demana, tambe per quart any consecutiu, que mos faça aplegar les actes dels plens ordinaris i extraordinaris que es fan, en els acorts que s'aproven.

Es una falta d'educacio i civisme que encara no s'haixca contestat a cap carta que des de l'any 2006 -en concret de l'1 d'agost del 2006- en que varem presentar la primera tanda per registre de l'Ajuntament, i cregam que com a Partit Politic, que es presentà a unes eleccions i que rep el soport de ciutadans de Manises, en les eleccions, mereix un respecte i atencio, que fins hui l'Ajuntament del que es voste l'Alcalde, no té.

Com li hem comunicat la contestacio es pot dirigir a
Coalicio Valenciana Manises
correu electronic: cvmanises@ono.com

Atentament,

Consell Local de CV Manises