VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

viernes, 13 de marzo de 2009

EL BARRI D'OBRAORS


DENUNCIA SOBRE EL BARRI D'OBRAORS DE MANISES

Davant de la constant i amparable degradacio del Barri d'Obraors de Manises, el passat 10 de Març de 2009, es varen reunir en la seu d'APM en Manises, representants del PSPV-PSOE-APM, EU i COALICIO VALENCIANA i varen acordar presentar un escrit de queixa en l'Ajuntament demanant la proteccio dels edificis i fabriques del Barri.

Esta fotografia que es mostra, Cerámicas Gimeno Ríos, fabricant de reflex metalic, que va tancar el passat mes de decembre de 2008, esta sent buïdada de tot lo que fins ara es gastava per a la practica ceramista. No obstant existix un form "moruno" i atres elements que es indispensable mantindre.

El Barri d'Obraors de Manises, es l'essencia i el lloc de naiximent de la Historia de la Ceramica en Manises. En el seu entorn -ple de fabriques apunt de caure- existixen elements unics i que deuen de preservar-se de la destruccio i desaparicio de lo que és el nostre arrel ceramiste maniser.

Els tres partits PSOE-APM, EU i COALICIO VALENCIANA, van a preparar una serie d'escrits i a demanar adhesions, per a que no es tire res, en primer lloc, i despres per a que lo que fa anys devia d'haver-se fet, es faça ara: LA RECONSTRUCCIO DEL BARRI D'OBRAORS.

Tots els Partits signants han enviat al poble mensages de denuncia de lo que esta passant i per part dels responsables municipals del Partit Popular no han fet gens de cas. Tambe s'han fet les pertinents denuncies - fa temps i com ésta d'ara - en les propies planes ueps de cadascu ( Coalicio Valenciana te la denuncia feta des del 2007 en www.manises.coaliciovalenciana.com ). No obstant -i vista la situacio en que actualment s'encontra- van a començar a treballar per a poder conseguir que es pare la destruccio del Centre Ceramiste mes important de Valencia.

Manises, 13 de Març de 2009
PSOE-PSPV
EU
COALICO VALENCIANA DE MANISES