VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

jueves, 10 de marzo de 2011

PROGRAMA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG DE 2011

PROGRAMA MUNICIPAL PARA LAS ELECCIONES DE MAYO DE 2011



La Sanitat en Manises, en concret l'Hospital de Manises, de gestio publica, deixa molt que desijar. Coalicio Valenciana sempre ha defes una SANITAT PUBLICA, en la que'ls ciutadans son els mereixedors d'una bona atencio i que deu d’oferir els millors servicis possibles.

En Mislata, com tots sabem i hem denunciat, esta l'Hospital Militar, un Hospital que en fa 3 com el de Manises, en espai, en heliport, aparcament, etc.

Si aço es important, encara es mes la cantidad d’espai i sales que es poden destinar a atendre als usuaris, per aixo volem que es pose en funcionament i que atenga a Mislata i que es faça un Centre d’Especialitats per a tots.

Estem en contra de que Mislata s’incloga en l’Hospital de Manises, ya que si fins ara els servicis son roïns, a l'afegir 40.000 persones mes, encara sera pijor, no pel meges i enfermeres, sino perque no poden donar abast a tot lo que tenen al dia.

Experiencies de persones en esta semana, demostren que

NO EXISTIX PERSONAL PER ATENDRE ALS MALALTS.

QUAN DIUS ALGUNA COSA, TE DIUEN: FAÇA UNA RECLAMACIO, PER ESCRIT.

NO EXISTIXEN CADIRES PER A PODER ASSENTAR-SE, SI EL MALAT ESTA ASSENTAT EN L'UNIC SILLO QUE HI HA, L’ACOMPANYANT ES TIRA HORES DRET O TE QUE ANAR-SEN A LA SALA, JUNT ALS ASCENSORS.

EL MENJAR POQUET, CALENT, PERO POQUET.

LES URGENCIES SON PER A HORES, INTERMINABLES. FA FALTA PERSONAL.

Totes estes deficiencies, es van carregant més i més, al tindre que atendre als veïns del Poble de Mislata.

No fem mes gran la denuncia perque d’aço s’ha parlat i parla i continuara parlant-se tots els dies.

Coalicio Valenciana, Manises, Mislata i tots els pobles d’influencia, volen:

  • VOLEM QUE L’HOSPITAL DE MANISES SIGA PUBLIC I QUE ESTIGA ATES PELS MILLORS ESPECIALISTES I ELS MILLORS SERVICIS.
  • QUE L’HOSPITAL DE MISLATA ATENGA AL POBLE DE MISLATA I ES FAÇA UN CENTRE D’ESPECIALITATS ON PUGAM ANAR TOTS.

Diuen que no hi han diners, pero mosatros continuem pagant.

ELS RESPONSABLES POLITICS CONTINUEN COBRANT I NO ES POC, PER LO QUE PER A FER CAIXA,

  • QUE ES LLEVEN ELS PRIVILEGIS QUE S'HAN DONAT,
  • COCHES OFICIALS,
  • CHOFERS,
  • DIETES,
  • VIAGES PAGATS
  • I GRANS ACONTENYIMENTS
  • I ES GASTEN ELS DINERS EN LO QUE NECESSITA EL POBLE: QUE’LS ATENGUEN, YA QUE LA VIDA DE LES PERSONES ESTA PER DAMUNT DE TOT, I SI NO SABEN, SI SON TAN INCOMPETENTS COM ESTAN DEMOSTRANT, QUE S'EN VAGEN A CASA D'A ON NO DEURIEN D'HAVER EIXIT.

A l’Alcalde de Manises, des de Coalicio Valenciana, li demanem que defenga al seu Poble, que es pose en contra de qui faça falta defenent els interessos dels ciutadans de Manises, que al fi i al cap gracies ad ells està ahi.

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises.


La Sanidad en Manises, en concreto el Hos`piotal de Manises, de gestión pública, deja mucho que desear. Coalicio Valenciana siempre ha defendido una SANIDAD PÚBLICA, en la que los ciudadanos son los que deben de recibos un a buena atención y los mejores servicios posibles.

En Mislata, como todos sabemos i estamos denunciando, está el Hospital Militar, un hospital que es 3 veces el Hospital de Manises, tanto en espacio y con helipuerto incluido, aparcamiento, etc.

Si esto es importante, todavía es más la cantidad de espacio en salas que se pueden destinar a atender a los usuarios, por eso queremos que se ponga en funcionamiento y que atienda a Mislata y que se cree un Centro de Especialidades para todos.

Estamos en contra de que Mislata se incluya en el Hospital de Manises, ya que si hasta ahora los servicios que se dan son malos, al añadirles 40.000 personas más, todavía será peor, no por los médicos y enfermeras, sino porque no pueden dar abasto a todos los pacientes que tienen al día.

Experiencias de personas en esta semana, nos demuestran que:

NO EXISTE PERSONAL SUFICIENTE PARA ATENDER A LOS ENFERMOS.

SI LES FORMULAS ALGUNA QUEJA A LAS ENFERMERAS, LO PRIMERO QUE TE DICEN ES QUE VAYAS Y HAGAS UNA RECLAMACIÓN POR ESCRITO.

EN LAS HABITACIONES NO EXISTEN SILLAS. SÓLO UN SILLÓN PARA EL ENFERMO, PERO SI ÉL LO NECESITA, EL ACOMPAÑANTE TIENE QUE ESTAR DE PIE, O SALIR A LA SALA JUNTO A LOS ASCENSORES.

LA COMIDA POCA, CALIENTE, PERO POCA.

LOS URGENCIAS SON PARA HORAS, INTERMINABLES, POR FALTA DE PERSONAL.

Todas estas deficiencias se van acumulando, cada vez más, y todavía mucho más al tener que atender a los vecinos de Mislata.

No continuamos con la denuncia, porque de esto hemos hablamos, se habla y se continuará hablando todos los días.

Coalicio Valenciana de Mislata, Manises y todos los pueblos de su influencia, queremos:

QUEREMOS QUE EL HOSPITAL DE MANISES SEA PÚBLICO Y QUE SEA ATENDIDO POR LO MEJORES ESPECIALISTAS Y LOS MEJORES SERVICIOS.

QUEREMOS QUE EL HOSPITAL DE MISLATA ATIENDA AL PUEBLO DE MISLATA Y QUE SE HAGA UN CENTRO DE ESPECIALIDADES DONDE PODAMOS ACUDIR TODOS.

Dicen que no hay dinero, pero nosotros continuamos pagando.

LOS RESPONSABLES POLÍTICOS CONTINÚAN COBRANDO Y NO POCO, POR LO QUE PARA HACER CAJA, LO PRIMERO QUE TIENEN QUE HACER ES QUITARSE

  • LOS PRIVILEGIOS QUE SE HAN OTORGADO,
  • LOS COCHES OFICIALES,
  • LOS CHÓFERES,
  • DIETAS,
  • VIAJES PAGADOS
  • Y GRANDES ACONTECIMIENTOS QUE SOLO LES SIRVEN PARA FOTOGRAFIARSE Y HACER EL RIDÍCULO PILOTANDO COCHES, PARA CONSEGUIR PORTADAS EN LOS PERIÓDICOS A COSTA DEL DINERO DE OTROS, PORQUE POR NO PAGAR, NO PAGAN NI LA ENTRADA.
Y EN SU LUGAR QUE SE GASTEN EL DINERO EN:
  1. LO QUE REALMENTE HACE FALTA, EN LO QUE EL CIUDADANO NECESITA: QUE LE ATIENDAN, YA QUE LA VIDA DE LAS PERSONAS ESTÁ POR ENCIMA DE TODO, Y SI NO SABEN, SI SON TAN INCOMPETENTES COMO ESTÁN DEMOSTRANDO, QUE SE VAYAN A CASA, DE DONDE NO TENÍAN QUE HABER SALIDO.

Al Alcalde de Manises, desde Coalicio Valenciana le pedimos que defienda a su Pueblo, que se posicione en contra de quien haga falta reivindicando los intereses de los ciudadanos de Manises, que al fin y al cabo gracias a ellos está donde está.

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises.