VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

miércoles, 9 de diciembre de 2009

DENUNCIA SITUACIO CARRER DE RAFAEL VALLS






Coalicio Valenciana conscient de la situacio que encontren els ciutadans que volen anar caminant a Paterna o passejar de Paterna a Manises, va presentar una carta en l'Ajuntament de Manises, dirigida al Sr. Alcalde, el passat 10 de decembre de 2009, Registre General nº 2009015411, en la següent

DENUNCIA

Coalicio Valenciana denuncia la falta de seguritat que existix al final del carrer de Rafael Valls, on es junta en la nova construccio del Pont que unix Manises i Paterna, ya que no existixen aceres per a poder caminar, sent un greu perill el passar este tros per lo perillos del transit i pel mal estat de la carretera.

PROPOSTA

En el fi de subsanar esta greu deficiencia -que esta des de fa molt de temps- propon que l'Ajuntament habilite unes aceres que -continuant les que ara existixen en el Carrer de Rafael Valls- continuen fins a les que te el propi pont i facilite, sense perill, el transit de les persones que vullguen anar o vindre de Paterna, o tan sols caminar per eixe parage.

Esperant siga atesa esta proposta, el saluda atentament,

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises