VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

domingo, 6 de diciembre de 2009

"CONTAINERS" DE FEM, PAPER, VIDRE I CARTÓ


Els contenidors de fem, paper, vidre o cartó i el lloc on estan depositats, per lo general estan sempre bruts, les bosses per terra, per que estan plens i no hi ha lloc, o per la falta de civisme dels ciutadans. Tot aço dona una sensacio de brutea i mals olors.

Tambe es cert que tots els contenidors no estan en el lloc que deuen d'estar, ya que en alguns llocs sobren els de fem i falten els de vidre i paper.

Despres de recorrer Manises i vore la situacio en que s'encontra el Poble, Coalicio Valenciana de Manies li va escriure una carta a l'Alcalde, Registre General en el nº 2009015408, en el que li fa particip d'una Denuncia i una Proposta:

DENUNCIA

Coalicio Valenciana denuncia que'ls contenidors que actualment estan en el carrer, son insuficients per a poder arreplegar, tant el fem, com el vidre i el cartó, per lo que es fa necessari una reestructuracio del servici que donen, esta deficiencia no es d'un lloc determinat, sino general en tota Manises, i es per lo que es fa la següent

PROPOSTA

Que se revise el lloc i la funcio de cadascu d'ells, que es mire on estan colocats i que s'amplien el numero d'ells on faça falta. Respecte als de cartó i vidre, aixina com els de plastic, fa falta donar mes servici, ampliant el numero i colocant-los en els llocs on mes es necessiten, ya que existixen tendes i comerços que tenen diferents prioritats i produïxen mes un tipo de residus que atres, com per eixemple el cartó. Els organics que es netejen mes a sovint.

Esperant siga atesa esta proposta, el saluda atentament,

Consell Local de Coalicio Valenciana Manises

ELS AEROPORTS VALENCIANS I EL MINISTERI DE FOMENT


L'HORTA DE VALENCIA I DEL CAMP DE TURIA,

En contra de la decisio del Govern d'Espanya de deixar fora de les ajudes per a l'insonorisacio a Manises i El Altet.

Segons les informacions aparegudes en Las Provincias, sobre que les ajudes a l'insonorisacio de la zona d'influencia dels aeroports, sols es portara a terme en Madrit, Barcelona i Palma de Mallorca, els Consells de les Comarques de Coalicio Valencia,

D E N U N C I E N

  • El permanent oblit en que el Govern Espanyol te al Regne de Valencia, hui en dia nomenat com a Comunitat Valenciana.
  • La falta d'inversions en infraestructures, en este cas en els aeroports valencians de Manises i El Altet.
  • La falta de criteri per a establir les ajudes, tenint en conte que es impresentable que es tracte de ajudar segons la cantitat de persones afectades, sent que perjudica per igual a tots els veïns de Madrit, Barcelona, Palma de Mallorca, Manises o El Altet.
  • La poca diligencia del Partit Popular per a reivindicar la falta de ajudes, ya que sols despres de publicar-se en el mijos de comunicacio han dit que van a reunir-se en el pobles afectats, sent que des de fa semanes sabien la proposta i el seu resultat, i no han presentat cap de proposta al respecte.
  • La falta de representativitat del Partit Socialiste Valencià, que sempre calla a lo que des de Madrit li diuen i inclus els descalifiquen en sa propia casa, com ha ocorregut este fi de semana en la Vicepresidenta De la Vega i no diuen res.
  • A tots els politics valencians, siguen del partit que siguen, per no defendre al Regne de Valencia-Comunitat Valenciana, en tots els aspectes socials, economics, culturals historics i politics, i acatar -covartment- les directius nacionals dels partits nacionals als que perteneixen, en contra de les necessitats valencianes.

Per lo que

E X I G I M

  • A tots els politics valencians, que per damunt de tot demostren la seua valenciana demanant que es tracte -per igual- als valencians que viuen i sofrixen les deficiencias en Manises i El Altet, tant per la contaminacio acustica com per els roïdos que cada dia es fan mes insoportables i als que es te que posar remei.
  • A les plataformes veïnals que estan lluitant per defendre els drets a ajudes per a la contaminacio i per a que els avions vagen per dins de ruta, que Coalicio Valenciana es un partit que defen als valencians i que deixant-lo fora d'estes convocatories no ajuden en res a que l'unio dels valencians es faça mes forta per a poder conseguir el fins que es pretenen.
  • Al Govern Espanyol que reconsidere la seua postura i incluixca a l' aeroport de Manises i El Altet en les ajudes que atres aeroports van a rebre.

6 de Decembre del 2009

Entre Comarques

Consell Comarcal de l'Horta de Valencia

Consell Comarcal de Camp de Turia