VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

viernes, 5 de marzo de 2010

MATRICULA D'HONOR PER AL PSPV-PSOE DE MANISES

Des de Coalicio Valenciana de Manises li donem Matricula d'Honor al PSPV-PSOE de Manises ( i sense que servixca de precedent ), per la seua iniciativa de penjar en el seu blog -entre atres coses- les citacions per als Plens i les Actes dels Mateixos.

Esta iniciativa oferix la possibilitat que que tot lo poble es puga enterar de lo que passa, cóm passa i perqué passa.

Gracies ad esta acertada decisio podem coneixer els arguments de les propostes del Partit Popular que es creu ( com digué Fraga: La Calle es Mía ) que l'Ajuntament es Seu i les dels partits en l'oposicio en el Consistori, que mai son aceptades, siguen bones o males per al Poble. Aci priven els interessos de partit i la prepotencia del partit que mana.

Fem public el nostre particular agraïment ( en privat ya li varem enviar el passat 10.02.10 un correu electronic, a la portaveu María Fernanda Escribano, felicitant-la ) i esperem que continuen en este tipo d'iniciatives que fa que la transparencia i informacio de lo que passa en el Nostre Poble, no siga una cosa de 12.

Consell Local de Coalicio Valencina