VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

viernes, 1 de mayo de 2009

NOVA PLANA UEP DE CV MANISES


Coalicio Valencina de Manises te en funcionament una plana uep www.manises.coaliciovalenciana.com que recull tot tipo d'informacio respecte als POSTULATS del nostre partit, valencià i valencianiste.

En esta plana s'encontren els comunicats, denuncies, informacions i avisos sobre l'activitat que se desenrolla en el Poble. Encara està i estarà en funcionament, pero les noves tecnologies fan que'ls blogs siguen mes actuals i mes diversos en contingut i -sobre tot- mes rapits d'actualisar.

Fins al 4 d'abril del 2009 -data de publicacio de l'ultim articul- es poden consultar i seguir; l'enllaç es pot vore en el menú del present blog, que servix d'HISTORIC per a qualsevol consulta. Algunes de les noticies que alli apareixen es possible que s'enllacen en este blog que ara naix per motius de recordatori o per a que quede constancia de que -en son dia- Coalicio Valenciana en Manises, ya estava treballant sobre la noticia.

Siga benvingut tot el que seguixca l'antiga uep i ara este blog, que tracta i tractarà sobre temes actuales de Manises i els seus Ciutadans, que al fi i al cap es per lo que estem aci.

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises.