VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

jueves, 3 de febrero de 2011

ELECCIONS MAIG DE 2011

Reme Garcerà Constancio

El Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises, en reunio d'ahir dimecres 2 de Febrer, ha elegit al Cap de Llista de les Eleccions de Maig de 2011. L'honor, ha recaigut en REME GARCERÀ CONSTANCIO. Manisera, valenciana i valencianista de tota la vida i que posara tota la seua ilusio, treball i saber, per a portar a cap que Coalicio Valenciana tinga representacio en l'Ajuntament de Manises.

Des d'ara anirem posant en este Blog, mig de comunicacio i difucio del Valencianisme en Manises, les propostes de Coalicio Valenciana.

Existix un gran percentage de manisers i maniseres que s'abstenen en les diverses eleccions que es fan periodicament, i ad ells especialment nos dirigim, per a dir-los que quedar-se en casa no es la solucio, no es trau res de profit, al contrari es deixa en les mans dels grans partits nacionals, que viuen al marge de la realitat quotidiana del carrer, i que els seus representants en el Poble obedixen al seu manament, anteposant l'obligacio d'un partit centraliste a les d'un partit -com Coalicio Valenciana, local i regionaliste- en les realitats del dia a dia.

Invitem a que lliggen el PROGRAMA ELECTORAL que anirem penjant en este Blog, per a que coneguent el seu contingut puguen vore el pragmatisme i les accions a desenrollar en la nostra Ciutat.

Tambe anirem denunciant lo que no es diu i lo que realment es fa, les manipulacions en les Notes de Prensa, la propaganda que es fa i lo que li costa al Poble i -sobre tot- un resum dels diners que mes a mes mos costa l'Ajuntament, el seus Regidors lliberats i tots eixos carrecs de confiança ( que no en son pocs ), per a coneiximent de tots.

Els mantindrem puntualment informats, pero si volen poden afegir una ALARMA DE GOOGLE, en la que pose Coalicio Valenciana Manises, i immediatament apareixera en el seu ordenador, en el moment es produïxca l'actualisacio.

Des del Consell de Coalicio Valenciana, invitem a que nos envien propostes i idees que creguen tinguen viabilitat, per a que es puguen defendre i presentar en el nostre Programa Electoral.

Manises, 3 de Febrer de 2011.

Consell Local de CV Manises.


El "Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises", en la reunión de ayer miércoles 2 de Febrero, ha elegido al Cabeza de Lista para las Elecciones de Mayo de 2011. El honor, ha recaído en REME GARCERÀ CONSTANCIO. Manisera, valenciana i valencianista de toda la vida y que pondrá toda su ilusión, trabajo y saber, para poder conseguir que Coalicio Valenciana tenga representación en el Ayuntamiento de Manises.

Desde este momento iremos incluyendo en este Blog, medio de comunicación y difusión del Valencianismo en Manises, las propuestas de Coalicio Valenciana.

Existe un gran porcentaje de maniseros y maniseras que se abstienen en les diferentes consultas electorales que se hacen periódicamente, y a ellos especialmente nos dirigimos, para decirles que quedarse en casa no es la solución, no se saca nada de provecho, al contrario se deja en las manos de los grandes partidos nacionales, que viven al margen de la realidad cotidiana de la calle, y que sus representantes en Manises obedecen a su dictado, anteponiendo la obligación de un partido centralista a las de un partido -como Coalicio Valenciana, local y regionalista- en las realidades del día a día.

Invitamos a que lean el PROGRAMA ELECTORAL que iremos colgando en este Blog, para que conociendo su contenido puedan ver el pragmatismo y las acciones a desarrollar en Nuestra Ciudad.

También iremos denunciando lo que no se dice y lo que realmente se hace, las manipulaciones en las Notas de Prensa, la propaganda que se hace y lo que le cuesta a la Ciudad, y -sobre todo- un resumen del dinero que mes a mes nos cuesta el Ayuntamiento, los Concejales liberados y todos esos cargos de confianza ( que no son pocos ), para conocimiento de todos.

Les mantendremos puntualmente informados, pero si quieren pueden añadir una ALARMA DE GOOGLE, en la que ponga Coalicio Valenciana Manises, e inmediatamente aparecerá en su ordenador, en el momento se produzca la información.

Desde el Consell de Coalicio Valenciana, invitamos a que nos envíen sus propuestas e ideas que crean tengan viabilidad, para que se puedan defender y presentar en nuestro Programa Electoral.

Manises, 3 de Febrero de 2011.

Consell Local de CV Manises.