VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

jueves, 10 de diciembre de 2009

CARRER PESET ALEIXANDRE






El Pare Fullana

El passat 10 de decembre de 2009, Coalicio Valenciana de Manises va presentar un escrit en el Registre General de l'Ajuntament de Manises, en el nº 2009015412, en el que fea la següent

DENUNCIA
El Carrer Peset Aleixandre es el carrer on està l'Ambulatori, servici d'urgencies, pero tambe porta el nom el mateix carrer que ha quedat en la reestructuracio de la nova carretera, que va per damunt del METRO, i que tambe passa per davant de l'entrà principal de l'Ambulatori de Manises, per lo que considerem que existixen dos carrers en un mateix nom

PROPOSTA
Tenim -com tenim- noms valencians de sobra per a poder donar nom a un carrer, Coalicio Valenciana de Manises propon que el carrer, o avinguda, que ha quedat dalt d'a on va el Metro, li se pose de nom Avinguda de LLUIS FULLANA MIRA, EL PARE FULLANA, Gran Valencià i Valencianiste, que fon el primer filolec que va tindre un sillo en la Real Academia de la Llengua Espanyola, representant a la LLENGUA VALENCIANA.

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises.



PD: En les fotos, es pot vore: Carrer de Peset Aleixandre ( Servici d'Urgencies ) que va a parar a l'Avgda de Blasco Ibanyez. La frontera de l'ambulatori en els taulells trencats del mateix nom de carrer i la frontera del mateix carrer ( davant de l'edifici de Telefonica ) en el nom del mateix carrer: Peset Aleixandre.