VALLA PUBLICITARIA INSTALADA EN LA AVENIDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DELANTE DEL AMBULATORIO DE MANISES.

TANCA PUBLICITARIA INSTALADA EN L’AVGDA DE LA GENERALITAT VALENCIANA, DAVANT DE L’AMBULATORI DE MANISES.


LA CATALANISACIO DELS NOSTRES FILLS

L'educacio que estan rebent els nostres fills es una catalanisacio total. L'ensenyança del català en l'escola, per mig de la normativa de l'A.V.LL. ( ACADEMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA ), es la mateixa que la de l'IEC ( INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS ), català pur i dur, sense amagar-se.

Com a pares, agüelos-yayos, ¿ Anem a seguir consentint que mos lleven la Nostra Llengua Valenciana, que manipulen l'Historia i la Cultura de la nostra PATRIA VALENCIANA ?

SI TE CALLES, SI NO DIUS RES, SI NO DENUNCIES RES, ES COM SI NO PASSARA RES.

NO TE CALLES, ¡ ¡ ¡ REACCIONA ! ! !

EL TEU SILENCI, LA TEUA PASSIVITAT, INDIFERENCIA I MENINFOTISME ES LA NOSTRA DESTRUCCIO.


A continuación 2 vídeos + 1 enlace, que son importantes que los escuches y leas, para terminar con el despilfarro, amiguismo, mala gestión, endeudamiento y privilegios de los políticos actuales.

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

ESCOLTA EL MENSAGE - ESCUCHA EL MENSAJE

LEE EL ENLACE Y CONOCE EL MAPA DE LA CORRUPCIÓN EN ESPAÑA. REENVÍALO.

LLIG L’ENLLAÇ I CONEIX EL MAPA DE LA CORRUPCIO EN ESPANYA. REENVIA-LO.

martes, 26 de mayo de 2009

EL MERCAT D'ELS FILTRES I MERCADONA

A finals d'este mes de Maig el Mercat d'Els Filtres ha aparegut en un cartell en la part superior, dalt de la frontera de taulells, un cartell de Mercadona.

De tots es sabut que esta empresa valenciana s'ha instalat en el solar de l'antiga fabrica de ceramica que n'hi havia al costat, junt a l'edifici "El Arte", i que es pot entrar a dit supermercat per la part de darrere o per la porta principal del Mercat d'Els Filtres.

Fins aci tot be, els comerciants del Mercat, en son dia varen aprovar que s'instalara alli, ya que -en teoria- els va a repercutir en mes clients per la diversitat i ample palmito d'oferta que te este supermercat.

Lo que ya no esta tan clar es la poca delicadea que ha tingut l'empresa de posar el seu nom en la frontera de taulells llevant-li el caracter propi d'este Mercat que es Patrimoni de Manises.

Des del moment de la seua colocacio han havut critiques, tant de paraula com per escrit, pel poc gust i sensibilitat en la colocacio del cartell. Per Registre General en l'Ajuntament s'ha presentat denuncia de la seua colocacio i demanat que es lleve.

Coalicio Valenciana de Manises rebuja la colocacio de l'anomenat cartell, s'adherix a les veus que demanen que es lleve d'a on esta i es senyalise el supermercat en atre tipo de publicitat estatica.

Esperem que l'Ajuntament, per mig del Regidor encarregat, porte a cap l'accio lo mes rapit possible.

Consell Local de Coalicio Valenciana de Manises